Referencer


Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner til udførelse af VVS-opgaver? – så er VVS-tech den rette samarbejdspartner med mange års erfaring.

Vi har igennem mange år sikret moderne og funktionelle løsninger til flere forskellige typer af erhverv og private. Her kan med fordel nævnes flere forskellige typer af virksomheder – herunder produktions- og handelsvirksomheder og fuld renovering af private hjem.

Vi er din professionelle samarbejdspartner

Hos VVS-tech går vi altid til opgaven med stort engagement, og med fokus på høj kvalitet i opgavens udførelse. Vi kan udføre alle former for anlæg til centralvarme som gas, fjernvarme, varmepumper, jordvarme og er desuden eksperter indenfor procesvand, trykluft, gasarter, hygiejnevaske.

Til vores private kunder har vi erfaring med udførelse af installation og udskiftning af armaturer, håndvaske, toiletter og bad/brus. Vi reparerer og servicerer også alle slags VVS-installationer.

Når du vælger VVS-tech, så er du garanteret en professionel VVS-installatør med stor viden og erfaring, som netop lever op til din virksomheds eller dit hjems behov.

Vi elsker vores arbejde og er perfektionister, når det gælder det gode VVS-håndværk

Kontakt os

Alle nye VVS-installationer i boligen eller virksomheden og alle former for indgreb i de eksisterende faste vand- og afløbsinstallationer skal udføres af en autoriseret VVS-installatør.

Hvis du står og har et ønske om at foretage nye VVS-installationer eller renovere dine gamle, kan vi hos VVS-Tech give den rådgivning og faglige ekspertise du har brug for.

Ring for et uforpligtende tilbud eller send os en mail på info@vvstech.dk

Find os: Håndværkervænget 19 2670 Greve Ring til os: (+45) 60 92 58 56 Skriv til os: info@vvstech.dk